Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
Termékismertetõ:Mit keres a Ganoderma gomba a kávéban?
Az elsõ találkozásom a ganodermás kávéval gyötrelem volt.Adalékanyaggal felturbózott édes lötty nekem, aki a presszó kávé szerelmese.Csak azért igyak ilyet, mert állítólag egészséges. Mitõl lenne egészséges? ????

Jött az elsõ áttörés. A ganoderma gomba már nem volt idegen.Bio gazdaságunkban 10 éve termesztjük. Immunrendszer, idegrendszer támogatóhatását magamon is tapasztaltam. Egyenlõre a fõzött kávé maradt, de egymokkáskanál ganoderma gomba õrleményt minden reggel a kávémba került.

Miért a kávéba? Egyszerû: a ganoderma gomba kesernyés íze a kávéban nem észrevehetõ. A jó minõségû mikró õrlemény pedig kellõenelkeveredik, csak az utolsó kortynál kell ügyelni, hogy ne maradjon a csészealján.
A ganoderma gomba hatóanyagait nem károsítja a forró folyadék, sõtsegíti a hatóanyagai hasznosulását.

A gomba pipa.