Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Ganodermás Kávékülönlegesség 2in1 (50 adag)

A bio-kávé és a bio-Ganoderma kombinációja az egészséges életmód újszerű, értékes kiegészítője.
Ft

Termékismertető

A termékekben felhasznált, FairTrade minõsítésû Mount Hagen 100 % ARABICA kávé PápuaÚj-Guineából származik, ökológiai módszerekkel termesztett és kézzel szedettkávészemekbõl.

Fagyasztva szárított eljárással készített instant kávé.

Az így készülõ  kávé megõrzi az aromáját,színét, viszont a savanykás ízért és a gyomorégésért felelõs csersav tartalmata megfelelõ mértékben kivonták belõle.

Tápérték100 g termékben: Energia 852 KJ, 203 Kcal; Zsír 0,5g (amelybõl telítettzsírsavak 0,2 g); Szénhidrát 19,3g (amelybõl cukrok 5,7g); Fehérje 19,3 g; Só< 0,1 g. A tápértéktáblázatban feltüntetett adatok tájékoztató jellegûek,ingadozásuk elõfordulhat.

Amit a szakirodalmak írnak a kávéról és a Ganoderma gombáról:

A jelenleg hatályban lévő EU-s és magyar jogszabályok alapján az étrend kiegészítőknek ill. semmilyen más élelmiszernek (pl. fokhagyma) gyógyhatást tulajdonítani nem szabad, ezért a következőkben leírtak nem vonatkoztathatók a Gyöngyösi és Társai Kft Biogombás, valamint Dr Ganolife védjeggyel ellátott termékeire és más cégek étrend kiegészítő és élelmiszer termékeire sem.

A kávé és a Ganoderma összetevői kiegészítik egymás hatását. A ganodermás kávékeverékeink az ajánlott, napi 1-2 adag fogyasztása esetén:
  • Segíthetik egészségünk megőrzését.
  • Támogathatják a máj méregtelenítő működését.
  • A keletkezett és a környezetből bekerült toxikus anyagok kiürülését.
  • A termékek csökkenthetik a szervezet elsavasodását és az ezzel járó mellékhatásokat.
  • A kávékeverékek gyógygomba hatóanyagai harmonizálják a koffein vérnyomásemelő hatását, ennek köszönhetően kevésbé terhelik
  • a szív és érrendszert, a vérkeringést.
  • A ganodermás kávékeverékek rendszeres fogyasztása javíthatja az agyi-szellemi aktivitást, csökkentheti a degeneratív idegrendszeri betegségek (pl. Alzheimer-kór) előfordulását, ellensúlyozhatja az oxidatív stressz egészségkárosító hatásait.

A kávé

A jó minőségű kávé a tudomány eddigi adatai alapján számos fontos és kedvező élettani hatással rendelkezik:

Egyrészt a természetes eredetű antioxidánsok gazdag forrása, késleltetheti és csökkentheti az oxidatív stressz egészségkárosító hatásait.
A kávé serkentheti a test metabolikus folyamatait, enyhe májvédő és vízhajtó, illetve természetes testsúlycsökkentő hatása is lehet.
A kávé segítheti az agyi funkciókat, de kimutatták kedvező érfal befolyásoló, fejfájáscsökkentő tulajdonságát is.

Lehetséges mellékhatások:
A ganoderma gomba 1-2 adag kávé mellett fejti ki jótékony hatását.
Naponta több kávé vagy más gombakészítmény fogyasztásánál erős méregtelenítő hatása miatt okozhat méregtelenítéssel járó tüneteket (fejfájás, enyhe émelygés, hasmenés).

Figyelmeztetés: Koffeint tartalmaz. Gombára és gomba spórára allergiásoknak a fogyasztása nem javasolt!

Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-79902/2014, NAIH-79900/2014, NAIH-79899/2014, NAIH-79901/2014.

További javasolt termékek

Kapcsolatfelvétel






Átvevőpont:
Előre egyeztetett időpont alapján
Érdeklődés: 06205855745
Átvevőpont: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.