Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Mi az a napi vitamin csomag?

Általános vitaminpótláshoz az ideális készítmény A-Z-ig tartalmazza az összes vitamint és ásványi anyagot. Ez jelenti azt a szükséges alapot, amelyet a fizikai és szellemi terhelés erősségének függvényében, illetve konkrét testi problémák és állapotok miatt bővíthetünk. A bővítés jelentheti az alap vitaminok, ásványi anyagok mennyiségének növelését, vagy további extra készítmények (gyógynövények, nyomelemek, algák, stb.) alkalmazását.

A G&G napi vitamin csomagok gyárilag, szakmai hozzáértéssel összeválogatott önálló kapszulák egy simítózáras nylon tasakban, amelyek 1 napi adagnak felelnek meg. A napi vitamincsomagok 1 havi adagos kiszerelésben kaphatók. A különböző korcsoportokhoz, életmódokhoz, élethelyzetekhez igazodva 13-féle összeállítást kínálunk, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

A G&G napi vitamin csomagok előnyei: helytakarékosak, időtakarékosak, praktikusak, elférnek bármilyen zsebben, jó az ár-érték arányuk és nem kell értük annyi pénzt egyszerre kifizetni, mint az önálló vitaminokért.

Próbálja ki Ön is napi csomagjainkat!
Kapcsolatfelvétel


Átvevőpont:
Előre egyeztetett időpont alapján
Érdeklődés: 06205855745
Átvevőpont: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.