Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Kombucha koncentrátum LEVENDULÁVAL (500 ml)

Emésztést könnyítő, testet üdítő fermentált ital
Ft

Kombucha koncentrátum LEVENDULÁVAL

Emésztést könnyítő, testet üdítő fermentált ital

“Egykor a Császárok itala volt, most az italok császára.”

Kombucha ital 3-103 éves korig nemtől függetlenül mindenkinek.

Tudtad, hogy a Kombucha:

  • enzimekkel és szerves savakkal támogatja az emésztésedet?
  • mint fermentált ital gazdagítja bélflórádat?

Jakab Kombucha Logo

A Kombucha fogyasztása az emberi szervezetre gyakorolt hatásai miatt vált népszerűvé. Az élesztőgombák és baktériumok által termelt összetevők hozzájárulhatnak az egészséges életmód fenntartásához. Írásos forrás szerint a gombakultúra előállít szerves savakat (pl.: ecetsav, oxálsav, glükonsav, glükuronsav, jobbra forgató (L+) tejsav, citromsav, foszforsav, almasav), enzimeket (pl.: proteáz, amiláz, kataláz, lipáz), valamint, lipideket, zsírsavakat, szterolokat, monoszacharidokat, diszacharidokat, etil-alkoholt, vitaminokat (pl.: C-, B csoportja, D-vitamin). – Greenwalt és munkatársai, 2000.

Tudományos kísérletek eredményei azt mutatták, hogy a Kombucha tea rendszeres fogyasztása jó hatással van a diabéteszben szenvedőkre, különösen a máj-vese funkciók tekintetében. Ezért a Kombucha tea rendszeres fogyasztása, megfelelő körültekintés mellett ajánlott, mint funkcionális kiegészítő a cukorbetegség kezelésére és megelőzésére (1).

Kombucha tea számos, az egészséget támogató hatással rendelkezik, így egyre több kutató csoport szentel neki nagy figyelmet. Már a korai kísérletek is bebizonyították, hogy a rendszeres Kombucha tea fogyasztás jótékonyan támogatja a májfunkcióit is (2).

A rendszeres Kombucha tea fogyasztása támogatja az immunrendszert és egy 2019-es kutatás eredménye ismét bizonyítást nyert, hogy a Kombucha fekete tea antibakteriális hatású (3).

A kutatók figyelmét sem kerülte el a Kombucha emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatása. Egy 2018-ban zajlott kutatás eredményei azt mutatják, hogy a Kombucha rendszeres fogyasztása jótékonyan támogatja a mikrobiom összetételét (4).

A tapasztalatok szerint a szerves savak hozzájárulnak a bélflóra és az immunrendszer normális működéséhez, helyreállításához, az enzimek pedig a jó anyagcsere működést segítik elő.

Nettó térfogat: 500 ml

Összetevők: kombucha koncentrátum (víz, cukor, fekete tea, kombucha gomba), levendula virág

A kombucha az erjesztés során feldolgozza a cukrot és a teát, amikből élettanilag hasznos anyagokat hoz létre.

Alkoholtartalom: max.: 1,5% (v/v)

Felhasználási útmutató: naponta 1-3 alkalommal 3 evőkanál (25 ml) koncentrátumot hígítson fel vízzel vagy szódavízzel.

Hígítási arány: 1:8 – 500 ml koncentrátumból 4,5 liter ital készíthető 500 ml 4 5 liter

Levendulas Konci

 

Figyelmeztetés! A koncentrátumban elforduló esetleges szálasodás, üledék és gázképződés természetes folyamat. Az íz, illat változhat, ez a fermentált élelmiszereket jellemző tulajdonság.

Felbontás után hűtőben tárolva 20 napig fogyasztható!

adalekanyag mentesgmo mentesgluten mentesmagyar termek

 

 

Az általunk alkalmazott PET flakonok 25%-ban újrahasznosított anyagot tartalmaznak és 100%-ban ÚJRAHASZNOSÍTHATÓAK!

Kapcsolatfelvétel






Átvevőpont:
Előre egyeztetett időpont alapján
Érdeklődés: 06205855745
Átvevőpont: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.